100% επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις Ισπανικών

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Με επιτυχίες στην ισπανική γλώσσα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά

για τους μαθητές του Hea!

 

Πέντε στους πέντε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του σχολείου μας πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις Ισπανικών επιπέδου Α2 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας του Homoeducandus – Αγωγή η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελεί αναγκαιότητα για τους σύγχρονους νέους. Σε έναν κόσμο που οι χώρες του καθίστανται όλο και περισσότερο αλληλεξαρτώμενες, και νέες τεχνολογίες έχουν εξαλείψει τα σύνορα και τις αποστάσεις, δεν μπορούμε πια να παραμένουμε μονόγλωσσοι. Η πολυγλωσσία έχει γίνει επιτακτική περισσότερο από ποτέ για τη σύνδεση με τον υπόλοιπο κόσμο και οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του σχολείου μας καλούνται να καλλιεργήσουν μεθοδικά και βιωματικά τηνικανότητά τους να λειτουργήσουνως μέλη ενός παγκόσμιου χωριού.

«Μια διαφορετική γλώσσα είναι μια διαφορετική οπτική της ζωής»

Προς αυτή την κατεύθυνση και με αφορμή την παραπάνω φράση του σπουδαίου κινηματογραφιστήΦεντερίκο Φελίνι,οι μαθητές μας ήδη από το Γυμνάσιο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα για την εκμάθηση μίας τρίτης ξένης γλώσσας με την προοπτική να αποκτήσουν τα αντίστοιχα αναγνωρισμένα διπλώματα που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους, αλλά και στην καθηγήτρια των ισπανικών κα Σχίζα Έλενα.

 

Ακολουθούν οι επιτυχόντες ονομαστικά:

Ρέμμα Αικατερίνη – Γ’ Γυμνασίου

Τερζής Σπυρίδων – Α’ Λυκείου

Αδαμόπουλος Αθανάσιος – Α’ Λυκείου

Παντελέου Παναγιώτης – Α’ Λυκείου

Παυλοπούλου Πετρίνα – Β’ Λυκείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *