Χρυσό βραβείο για το Homo Educandus Αγωγή στα Education Leaders Awards

Στους κορυφαίους της εκπαίδευσης το Homo Educandus Αγωγή!

Χρυσό βραβείο απέσπασε το σχολείο μας στα Education Leaders Awards 2022 για “Καλύτερη Ψηφιακή Παρουσία” στην ενότητα “Εξωστρέφεια – Συνεργασία” , με το project “ΤΙ,ΠΩΣ,ΓΙΑΤΙ”, μια σειρά podcast που έχουν λατρέψει τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς!

Το Homo Educandus είναι ένα σύγχρονο σχολείο που έχει ενσωματώσει αποτελεσματικά στην επικοινωνία του τις νέες τεχνολογίες, παρέχοντας πληροφορίες στους διδασκόμενους και στο κοινό και ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή πληροφοριών και τον διάλογο.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, μελών της επιτροπής αξιολόγησης και των νικητών, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Μαρία Νικόλτσιου και Πέτρος Κουμπλής.

Το βραβείο για το Homo Educandus Αγωγή παρέλαβαν ο κ. Κώστας Πλαστήρας και η κα Νάνσυ Γιαννιδάκη, Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας του σχολείου, η οποία εμπνεύστηκε και υλοποίησε το σχετικό project.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές του Podcast!

Τόσο τα παιδιά που στέλνουν τις ερωτήσεις τους αλλά και όλους εσάς που με ενθουσιασμό δέχεστε να απαντήσετε σε κάθε τους “περιέργεια”.

Κοινοποίηση:

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture