Εκδρομή Λυκείου στο μαγευτικό Παρίσι

Με μια βαλίτσα γεμάτη από υπέροχες αναμνήσεις επέστρεψαν οι μαθητές του Λυκείου του σχολείου μας από την Γαλλική Πρωτεύουσα.

Συνοδεία των εκπαιδευτικών μας, τα παιδιά επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν για τέσσερις ημέρες στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Παρισιού:

Πύργος του Άιφελ, Ανάκτορο Βερσαλλιών, Αψίδα του Θριάμβου, Παναγιά των Παρισίων, Μουσείο του Λούβρου, φημισμένες για την αρχιτεκτονική τους πλατείες και εκκλησίες.

Αξίζει να αναφέρουμε την επίσκεψή μας στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου όπου είχαμε την τιμή να απολαύσουμε την εξαιρετική φιλοξενία του Αρχιμανδρίτη πατήρ Αμβρόσιου και την ενδιαφέρουσα ομιλία του για την ιστορία της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Παρισιού και την ιστορία του ιστορικού Ναού.

Περάσαμε καταπληκτικά σεργιανίζοντας στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Φωτός. Ενθουσιαστήκαμε από τη βόλτα μας στη Λατινική Συνοικία στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα.

Το Παρίσι είναι μια από τις ομορφότερες και πιο διασκεδαστικές πόλεις στον κόσμο και σίγουρα αυτή η εκδρομή θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Κοινοποίηση:

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture