Εξαιρετική εμφάνιση του HEA στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού

®Για μια ακόμα φορά οι μαθητές του Ηomo Educandus Αγωγή απέδειξαν το ομαδικό τους πνεύμα και συνεργασία εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο τους.

♚♛Ανάμεσα σε 120 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα, ήταν 1 από τα 3 ιδιωτικά σχολεία και από τις ελάχιστες πόλεις εκτός Νομού Αττικής, με εκπροσώπηση και στις 3 βαθμίδες (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο).

♞Το Γυμνάσιο έχασε το ασημένιο μετάλλιο στον τελευταίο αγώνα, τον μόνο που έχασε, (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα), καταλαμβάνοντας τελικά την 14η θέση ανάμεσα σε 38 γυμνάσια (Αλεπουδέας, Στυφούγιας, Ρέμμας, Μαρκούτη).

Η έκπληξη ήρθε από τα παιδιά του Δημοτικού που κατέλαβαν την 14η θέση ανάμεσα σε 60 δημοτικά από όλη την Ελλάδα με μια καταπληκτική πορεία και τελικό απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. (Σούκουλης, Αλεπουδέας, Λέκκας, Κουνδουράκη, Βενετσάνου). ♟Ο Αργύρης μας (αρχηγός της ομάδας), κατάφερε το εκπληκτικό ποσοστό έξι νικών σε 7 αγώνες.

♞Το Λύκειο έδωσε πολλές μάχες κερδίζοντας εμπειρίες ξεφεύγοντας λίγο από τις δυσκολίες των εξετάσεων (Βορινιώτης, Μπεκιάρης, Σιτές, Μητσάκης, Γεωργούλιας, Κουνδουράκη).

Στους 6 καλύτερους σκακιστές Πανελληνίως, ο μαθητής μας Βαγγέλης Στυφούγιας στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα μαθητών-μαθητριών ισοβάθμισε με τον 4ο και τον 5ο.

Κοινοποίηση:

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture