ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Το “HomoKIDS” είναι το πρώτο σχολείο του παιδιού σας.

Προσχολική αγωγή και φροντίδα για παιδιά ηλικίας από 2 μηνών έως 4 ετών.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Homokids

Ο σεβασμός και η αγάπη που διαθέτουμε για την οικογένεια και το παιδί, μας ώθησε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην προσχολική αγωγή. Το 2019 δημιουργήσαμε τον παιδικό σταθμό «HomoKids» με βασικό χαρακτηριστικό την ήρεμη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. 

Δημιουργήσαμε το «HomoKIDS» με αγάπη και μεράκι ώστε το πρώτο σχολείο του παιδιού σας, να  εξασφαλίζει ένα ομαλό, δημιουργικό και χαρούμενο ξεκίνημα.  

Το «HomoKIDS» περιλαμβάνει:

⇒ Βρεφικό τμήμα, φιλοξενούνται βρέφη από 2 μηνών μέχρι 2.5 ετών

⇒Παιδικό (νηπιακό) τμήμα, φιλοξενούνται παιδιά από 2,5 μέχρι 4 ετών

Το HomoKIDS εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια ακόμα και στους πιο απαιτητικούς γονείς. Το ύφος και η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, ο περιβάλλων χώρος, ο εκπαιδευτικός εξοπλισμός, αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, δημιουργεί μόνο ευχάριστα συναισθήματα στα παιδιά και τα προδιαθέτει να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του ημερήσιου προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Στο HomoKIDS:

  • Τα παιδιά χωρίζονται βάσει της χρονολογίας γέννησής τους σε ξεχωριστά τμήματα. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα στις διαδικασίες.
  • Τα παιδιά σιτίζονται με γεύματα που παρασκευάζονται  από τη μαγείρισσα του Σταθμού με αγνά υλικά, ακολουθώντας την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.
  • Το ωρολόγιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που ως στόχο έχουν την γλωσσική , ψυχοκινητική και συναισθηματική ανάπτυξη, την αισθητική αγωγή και την καλλιέργεια φαντασίας των δεξιοτήτων.
  • Καλλιεργούμε το «εμείς» και όχι το «εγώ», εξασφαλίζοντας την ομόνοια μεταξύ των παιδιών.
  • Τα παιδιά μέσα από την μουσική, το θεατρικό παιχνίδι, την γυμναστική, το ελεύθερο παιχνίδι, τις κατασκευές και πολλές ακόμα δραστηριότητες,  μαθαίνουν να συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους, να συνυπάρχουν με τους άλλους, να εξερευνούν, να πειθαρχούν και να αποδέχονται το διαφορετικό, με απώτερο σκοπό να ανεξαρτητοποιηθούν από τον πυρήνα της οικογένειας. 

Είναι πεποίθησή μας, πως δίνοντας διαφορετικά ερεθίσματα και με σωστούς χειρισμούς, τα παιδιά θα μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά τους, αποκτώντας αυτονομία, αυτοπεποίθηση αλλά και εφόδια για την ένταξή τους σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture