Ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο: Πόσο ασφαλείς είναι οι έφηβοι χρήστες;

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Οι εφαρμογές του Διαδικτύου σε κάθε τομέα της ζωής μας διαδίδονται όλο και ταχύτερα, ιδιαίτερα στους εφήβους, για τους οποίους οι τεχνολογικές καινοτομίες είναι τρόπος ζωής. Τα νέα παιδιά χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο όχι μόνο για να ενημερωθούν, αλλά και για να επικοινωνούν με άλλους, όπως και για να διασκεδάζουν. Οι ιδιαιτερότητες της ηλικίας τους, όμως, αυξάνουν και τον κίνδυνο εθισμού και εξαπάτησης. Τι χρειάζεται, λοιπόν, να γνωρίζουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι γονείς τους – οι οποίοι είναι κι αυτοί χρήστες – και πώς πρέπει να αντιδράσουν;

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος «ΛΟΥΤΡΑΚΙ» σε συνεργασία με το Homo educandus – Αγωγή με θέμα: «Πόσο ασφαλής είναι σήμερα ο χρήστης του Internet και ειδικότερα οι έφηβοι» με κύριο ομιλητή τον κ. Σφακιανάκη Μανώλη, Στρατηγό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., ιδρυτή και πρόεδρο του Ινστιτούτου CYBER SECURITY INTERNATIONAL.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 18:30 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *