Μαθήτρια του Hea στο CTY Greece 2015!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιτυχία της μαθήτριας της Δ’ Δημοτικού του Homo educandus, Αθανασάκου Κατερίνας στις εξετάσεις του CTY (Center for Talented Youth). Πρόκειται για έναν διαγωνισμό για χαρισματικά – ταλαντούχα παιδιά του CTY στο Anatolia College με σκοπό τη συμμετοχή τους στα προγράμματα του CTY Greece 2015. Η Κατερίνα εξετάστηκε και πέρασε με επιτυχία τα School and College Ability Test (SCAT) και Spatial Test Battery (STB) και τώρα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα θερινά προγράμματα.

Το Hea συγχαίρει τη μαθήτρια Αθανασάκου Κατερίνα για τη συμμετοχή και την πρόκρισή της και της εύχεται Καλή Συνέχεια!

Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα. Είμαι παθιασμένα περίεργος. – Albert Einstein

Τι είναι το CTY

Το Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά) ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, επιτρέποντας στους πιο ικανούς και δραστήριους μικρούς μαθητές από Β’ Δημοτικού έως Α’ Λυκείου να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να γνωρίσουν μία κοινωνία σπουδαστών.

Στο CTY Greece προσεγγίζεται το θέμα από δύο πλευρές. Κατ’ αρχάς, εντοπίζονται ακαδημαϊκά ταλαντούχοι μαθητές με τη βοήθεια ειδικών εξετάσεων. Στη συνέχεια, αναπτύσσονται τα ταλέντα τους μέσω μαθημάτων που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, αποτελούν μία πρόκληση, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τους μεταμορφώνουν.

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture