Μεγάλη διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας

Με απίστευτη χαρά και περηφάνια, ανακοινώνουμε ότι η ομάδα ρομποτικής του Δημοτικού μας κατέκτησε κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό First Lego League Explore Masterpiece που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, στην Αθήνα!

Οι νεαροί μας καινοτόμοι ξεχώρισαν με τις μοναδικές τους ικανότητες και την αφοσίωσή τους, αποσπώντας επαίνους για την καταπληκτική τους ρομποτική κατασκευή, την ευφάνταστη αφίσα, την άψογη ομαδικότητα και την τεχνογνωσία τους στην δημιουργία κώδικα. Οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν με το πολυπόθητο βραβείο CORE VALUES, αποδεικνύοντας ότι η ηθική και η συνεργασία είναι το θεμέλιο της επιτυχίας!

Θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας στον μεγάλο χορηγό μας, την εταιρεία NIKO HELM HELLAS SA για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους. Χάρη στη συνεισφορά τους, τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να διαπρέψουν σε αυτό το σημαντικό διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αφοσίωση και την καινοτομία τους! Είμαστε περήφανοι για εσάς και ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο θα καταφέρετε στο μέλλον. Το μέλλον σας ανήκει! 🚀🤖

Κοινοποίηση:

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture