Μια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αγάπης

To Ηomo educandus – Αγωγή σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μαθητών του την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι. Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Αγάπη με τίτλο «Η νύχτα που γεννήθηκε η Αγάπη». Η Αγάπη, ένα ιαματικό συναίσθημα που οφείλουμε να μη θυμόμαστε μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά καθημερινά με τη στάση ζωής μας. Πρωτότυπες μουσικές, μονόπρακτα με αναφορές σε μία γλώσσα πανανθρώπινη, σπιτικά γλυκίσματα κι ένα χριστουγεννιάτικο bazaar για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό είναι στο πρόγραμμά μας.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου

Σε μία εποχή που η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι επιτακτική ανάγκη να αποτελούν μέρος της αγωγής και παιδείας ενός παιδιού,το Ηea στηρίζει έμπρακτα τη σπουδαία ανθρωπιστική δράση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου με την άμεση συμβολή των μαθητών του Δημοτικού.

Στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες κατασκευές που τα παιδιά δημιούργησαν με πολλή αγάπη.Τα έσοδα θα διατεθούν στην αγορά φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει! Σας περιμένουμε!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture