Προετοιμασία για εισαγωγή σε βρετανικά πανεπιστήμια στο Hea

To Hea προετοιμάζει υποψηφίους για την εισαγωγή  τους σε βρετανικά πανεπιστήμια υπό την αιγίδα της Pearson.

Στα πλαίσια της δέσμευσής μας να ανοίγουμε νέους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας είναι πιστοποιημένο κέντρο διδασκαλίας και εξέτασης σε επίπεδο A levels και IGCSE από την Pearson.

Όσοι μαθητές από την Ελλάδα επιθυμούν την εισαγωγή τους σε ένα πανεπιστημιακό τμήμα της Μεγ. Βρετανίας, μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν στο Hea μαθήματα και να εξεταστούν σε επίπεδο Α level. Οι εξετάσεις διενεργούνται υπό την αιγίδα της Pearson, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες εκπαιδευτικών και επαγγελματικών πιστοποιήσεων παγκοσμίως, η οποία διεξάγει τις αντίστοιχες εξετάσεις σε επίπεδο GCSE και A level στη Μεγ. Βρετανία.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να λάβουν από την Pearson την πιστοποίηση IGCSE που αντιστοιχεί στο βρετανικό απολυτήριο Λυκείου και αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για περαιτέρω σπουδές αλλά και εργασία σε αγγλόφωνες χώρες.

Επειδή όλες οι αιτήσεις για εισαγωγή στα βρετανικά πανεπιστήμια υποβάλλονται μέσω της υπηρεσίας UCAS, το Ηea αποτελεί επίσημο κέντρο UCAS με εξουσιοδότηση να λαμβάνει, να διαχειρίζεται και να προωθεί προς τα βρετανικά πανεπιστήμια αιτήσεις υποψηφίων.

 

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture