Πρώτο Βραβείο Κόμικς στον Γιώργο Μοσχάκη από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Μεταξύ των πέντε νικητών για το Λύκειο και με τη μέγιστη διάκριση στην κατηγορία «Κόμικ» απέσπασε το πρώτο Βραβείο για το έργο του ο Γιώργος Μοσχάκης από την Α’ Λυκείου του Homo educandus – Αγωγή, στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό σκίτσου, γελοιογραφίας και κόμικς, με θέμα «Άνθρωπος και μηχανή». Ο διαγωνισμός «Σκιτσοφρένεια @ Pierce 2017» αποτελεί διοργάνωση του  Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Με ένα πραγματικά υπέροχο έργο που ακόμη και το απλό μάτι μπορεί να θαυμάσει την ευρηματικότητα στην παρουσίαση της ιστορίας του, τη λεπτομέρεια στην τεχνική αλλά και τη φαντασία του ο ταλαντούχος μαθητής μας εντυπωσίασε με αυτή του τη συμμετοχή όχι μόνο τους συμμαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας (οι οποίοι έχουν από νωρίς αντιληφθεί το σπάνιο αυτό ταλέντο του) αλλά και την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία αποτελείτο από εξέχουσες προσωπικότητες των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο γιατί αναμφίβολα το κόμικ του είναι «από μηχανής» θεϊκό!

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ !

 ⃰ Τα έργα όλων των μαθητών θα παραμείνουν εκτεθειμένα στους χώρους του Pierce μέχρι τα τέλη Μαΐου. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη μετά από συνεννόηση με τον Υπεύθυνο του Διαγωνισμού.

    

    

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture