Σήμερα είναι μια μέρα που όλοι περιμέναμε

Σήμερα είναι μία μέρα που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία. Μία μέρα που θα βάλει τα θεμέλια για ένα αναπάντεχο μέλλον. Σήμερα είναι μέρα εορταστική και αλλιώτικη απ’ τις άλλες. Είναι η μέρα που υποδεχόμαστε θερμά μια νέα μαθήτρια! Η άποψή μας είναι ότι η τάξη αυτή είναι μία οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει και γεμίζει όλο και διαφορετικούς χαρακτήρες μελών. Η θέληση μας είναι το νέο μας μέλος να ενταχθεί στην οικογένεια τόσο γρήγορα που να νομίζει πως ήταν καιρό τώρα.

Δεσμευόμαστε μάλιστα πως δεν πρόκειται να βρει πιο ανοιχτόκαρδους και φιλόξενους φίλους σαν κι εμάς. Ως συμπαίκτες σου λοιπόν στο παιχνίδι της μάθησης σου ευχόμαστε καλή πρόοδο και όλα να σου έρθουν όπως τα επιθυμείς σε αυτή την υπόλοιπη σχολική χρονιά!!!!!

Με αγάπη,

H ΣΤ΄τάξη!!!

* O λόγος που εκφωνήθηκε στην ΣΤ’ Δημοτικού την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 για την υποδοχή μιας νέας μαθήτριας. Συντάχθηκε και εκφωνήθηκε από τον πρόεδρο της τάξης, Μαλανδρένη Στέλιο ο οποίος με την πένα και το αίσθημά του εκπροσώπησε επάξια και συγκινητικά όλους τους συμμαθητές του.

12659637_10206848139776287_1217222976_n

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture