Σπουδαία διάκριση για το Homo Educandus Αγωγή στην Α’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2024

Σπουδαία διάκριση για το Homo Educandus Αγωγή στην Α’ Φάση του 🧬Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2024, που διεξήχθη στις 10 Φεβρουάριου σε εξεταστικό κέντρο στην Κόρινθο.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχία των μαθητών της Γ’ Λυκείου Αποστόλου Μπάρτζη και Άννας Χασικίδη, οι οποίοι, συγκέντρωσαν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία, καταλαμβάνοντας την 6η και 9η θέση πανελλαδικώς και προκρίθηκαν στην Β’ Φάση του Διαγωνισμού.

✔️ Απόστολος Μπάρτζης (6η θέση)
94/100

✔️ Χασικίδη Άννα (9η θέση)
93,5/100

Οι μαθητές μας ήταν ανάμεσα στους 1̲0̲ ̲κ̲α̲λ̲ύ̲τ̲ε̲ρ̲ο̲υ̲ς̲ ̲π̲α̲ν̲ε̲λ̲λ̲α̲δ̲ι̲κ̲ά̲ σε ένα σύνολο 3.000 μαθητών και προκρίνονται στην επόμενη φάση του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου θα αναδειχθούν οι 4 μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας.

Παιδιά σαν την Άννα και τον Απόστολο, που δε στηρίζονται μόνο στο φυσικό τους χάρισμα, αλλά ξέρουν να δουλεύουν με οργάνωση και επιμονή και να τελειοποιούν τις δεξιότητές τους, έχοντας τη βοήθεια του σχολείου μας, έχουν κάθε λόγο να στοχεύουν τόσο ψηλά❗️

Τους ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά καλή δύναμη στον αγώνα τους και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού!

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές τους Απόστολο Πλαστήρα και Γεωργία Τσεκούρα για την άρτια προετοιμασία και καθοδήγηση.

Κοινοποίηση:

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture