Συμμετοχή εκπαιδευτικών στο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας σε θέματα πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης για την ασφάλεια των μαθητών μας και κατ’ επέκταση των πολιτών αποτελεί βασικό κίνητρο για τη συμμετοχή μας σε δράσεις όπως αυτή του 1ο Εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα: Πρώτες βοήθειες για τον πολίτη – «Επείγουσες Καταστάσεις – Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου. Εκπαιδευτικοί του Hea παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στην ενδιαφέρουσα αυτή δράση που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη της Κορίνθου. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές κι ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια τέτοιων πρωτοβουλιών.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα: «Επείγουσες καταστάσεις – Αρχική εκτίμηση – Αντιμετώπιση» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΛΑΦ Κορίνθου για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και για την φιλοξενία της. Τον εκπρόσωπο της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου Ανθυπίατρο (ΥΓ) κ. Πιπέρη Χρήστο, καθώς και τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, τους συμμετέχοντες από τα σωματεία: Διασωστικό Σώμα Κορίνθου Πήγασος, Εθελοντική Ομάδα Γαλατακίου, το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Homo educandus – Αγωγή, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσάνων κ. Γόγολα Χρήστο που μας τίμησε με την παρουσία του όπως και όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στο σεμινάριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Pietris Bakery, Γλυκό Παιχνίδι Παπαδόπουλος, και Τσώτο Βασίλειο που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Κλείνοντας, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα στους πολίτες της Πελοποννήσου με αρκετές δραστηριότητες για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας!

– Ο –

Πρόεδρος

Εφ Λγός (ΕΔ)

Καρυώτης Γεώργιος

– Ο –

Γραμματέας

Εφ Λχίας (ΕΔ)

Γιαννόπουλος Χαράλαμπος

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture