Τα Εκπαιδευτήρια Homo educandus Αγωγή σε συνεργασία με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, έναν χώρο Τέχνης και Πολιτισμού με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικής παιδείας και αγωγής.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Στην Κόρινθο, σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2017, το «ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του κα. Μαρία Χρισταρά και τα «Εκπαιδευτήρια Homo educandus Αγωγή», που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθυντή Σπουδών κο Απόστολο Πλαστήρα, συναποφάσισαν την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (Μemorandum Of Understanding), για δράσεις που αφορούν:

  1. Την ανάδειξη, προώθηση και προβολή του Αρχαιοελληνικού και γενικότερα του Ελληνικού Πολιτισμού, δια της από κοινού δημιουργίας και υλοποίησης σχετικών θεμάτων και δραστηριοτήτων (εκδηλώσεων, διαλέξεων, ομιλιών, παραστάσεων, κτλ.)
  2. Την ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση των μαθητών & των γονέων/κηδεμόνων τους σε θέματα του Αρχαιοελληνικού και γενικότερα του Ελληνικού Πολιτισμού.
  3. Την προβολή και ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκονται και δραστηριοποιούνται τα συμβαλλόμενα μέρη.
  4. Την προαγωγή των Επιστημών, των Γραμμάτων & των Τεχνών (Μουσική, Θέατρο, κτλ.).
Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture