Τα σχολεία κλείνουν το Homo educandus Day Summer Camp ξεκινά!

Ετοιμαστείτε για έναν αξέχαστο Ιούλιο!

Το Homo educandus αγωγή σχεδίασε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα Full Day Summer Camp που θα υλοποιηθεί στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης SPORTCAMP στο Λουτράκι,  κατά τον μήνα Ιούλιο. Το πρόγραμμα βασίζεται στη μέθοδο Fun & Learn” και στοχεύει μέσα από πρωτότυπες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, αθλητικά παιχνίδια και δημιουργικές ασχολίες να προσφέρει:

√μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στα παιδιά και

√μια ασφαλή λύση στους εργαζόμενους γονείς

Info:

ΚΟΙΝΟ: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια  6-12 ετών, μαθητές του Homo Educandus αγωγή αλλά και άλλων σχολείων. 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Το πρόγραμμα υλοποιείται τον μήνα Ιούλιο και συγκεκριμένα από Δευτέρα  5 Ιουλίου έως  την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής και έχει καθαρή διάρκεια από τις  9:00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Α’ Περίοδος:  5/7 έως 9/7/21

Β’ Περίοδος: 12/7 έως και 16/7/21

Γ’ Περίοδος: 19/7 έως και 23/7

Δ’ Περίοδος: 26/7 έως και 30/7

*Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε όσες εβδομάδες επιθυμούν.

 

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Το Homo educandus Day Summer Camp φιλοξενείτε στην  αθλητική κατασκήνωση SPORTCAMP στο Λουτράκι. Ένας υπέροχος και ασφαλής πολυχώρος αναψυχής με ιστορία πλέον των 40 ετών. Οι ανακαινισμένες και αναβαθμισμένες  εγκαταστάσεις του εκτείνονται σε φυσικό περιβάλλον 70.000 τ.μ.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Όλες οι μετακινήσεις των παιδιών γίνονται με σχολικά λεωφορεία του Homo educandus αγωγή με σημείο συνάντησης το σχολείο μας και κάποια κεντρικά προκαθορισμένα σημεία. Θα υπάρξει ακριβής ενημέρωσή σας για τα δρομολόγια.

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Τα παιδιά απολαμβάνουν ημερησίως τρία γεύματα που σερβίρονται καθημερινά στο ανακαινισμένο εστιατόριο της κατασκήνωσης.  Δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό όλα παρασκευασμένα από το προσωπικό της  Sportcamp με προσεκτικά επιλεγμένες φρέσκιες πρώτες ύλες. Σας δίνεται αναλυτικά εβδομαδιαίο πρόγραμμα με το λαχταριστό και υγιεινό μενού.

*Η κατασκήνωση είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει στους χώρους εστίασης σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων HAACP.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:  Με βάση την ηλικία του, το παιδί συμμετέχει σε ένα από τα τρία γκρουπ που έχουμε δημιουργήσει ακολουθώντας  πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο βάση των ικανοτήτων του.

A Group      6-8 ετών
Β Group      8-10 ετών
C Group      10-12 ετών

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες από τις δραστηριότητες του προγράμματος, με τη δήλωση συμμετοχής σας θα σας δοθεί αναλυτικά το ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

√Αθλήματα στην άμμο

√Κολύμπι

√Χορός

√Κρυμμένος Θησαυρός

√Survivor

√Παιχνίδια “Fun & learn

√Τοξοβολία

√Αναρρίχηση

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Πέρα από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της SPORTCAMP τα παιδιά συνοδεύονται και φυλάσσονται συνεχώς από προσωπικό του Homo educandus αγωγή.

 

ΚΟΣΤΟΣ: Κόστος ανά περίοδο (εβδομάδα): 200 ευρώ

→Για αδέρφια έκπτωση 15%

→Για κάθε επιπλέον εβδομάδα έκπτωση 10%

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μετακίνηση, διατροφή, συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες (αθλητικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές).

 

Ελάχιστος αριθμός παιδιών για τη λειτουργία κάθε προγράμματος: 10 συμμετοχές

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Υπεύθυνος Προγράμματος Homo Educandus Day Summer Camp
κος Κώστας Πλαστήρας.

Για ενημέρωση και δηλώσεις συμμετοχής:

Καλέστε στο τηλέφωνο: 27410  71117 ή στο 6932 302737

ή στείλτε email στο homosummercamp@gmail.com

 

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture