Υψηλές επιδόσεις των μαθητών μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας μια μεγάλη επιτυχία για το σχολείο μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2024!

Οι μαθητές Άννα Χασικιδη και Απόστολος Μπαρτζης της Γ’ τάξης Λυκείου συμμετείχαν και πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες στην Β’ φάση και Γ’ φάση του Διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 29-30/04 στο τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν εκτός από την ύλη του σχολικού βιβλίου και σε πανεπιστημιακή ύλη πολύ υψηλού επιπέδου!

Η Άννα και ο Απόστολος κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην τελική βαθμολογική κατάταξη, διεκδικώντας ακόμα και μια θέση στην τελική τετράδα.

◾️Συγκεκριμένα, η μαθήτρια Άννα Χασικιδη κατέλαβε την 13η θέση στη Β΄ φάση του διαγωνισμού.

◾️Ο μαθητής Απόστολος Μπαρτζης πέρασε με επιτυχία την Β’ φάση, κατορθώνοντας έτσι να προκριθεί στην τελική δωδεκάδα και να συμμετάσχει στην Γ΄ και τελική φάση τού διαγωνισμού από την οποία αναδείχθηκαν οι τέσσερις μαθητές οι οποίοι θα αποτελέσουν την Εθνική Αντιπροσωπεία στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας.

➔Στην Γ’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας ο Απόστολος δοκιμάστηκε σε εργαστηριακές τεχνικές 4 ερευνητικών τομέων (Μοριακή Βιολογια, Βιοχημεία, Βοτανική και Ζωολογία), καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

💯Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές για την σπουδαία διάκριση τους σε αυτόν τον αξιόλογο διαγωνισμό!

💯Συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές Βιολογίας Απόστολο Πλαστήρα και Γεωργία Τσεκουρα για την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών.

🌟 Άννα και Απόστολε σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή σας, να ξεπερνάτε τον εαυτό σας και να απολαμβάνετε κάθε νέα εμπειρία!!! Το ταξίδι τής απόκτησης γνώσης και τής επίτευξης νέων στόχων συνεχίζεται με νέες προκλήσεις.

Πάντα ψηλότερα να ανεβαίνετε, πάντα μακρύτερα να κοιτάτε.

Κοινοποίηση:

Καλοκαίρι στο Homo educandus Αγωγή

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter μας

Για να μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας και τα τελευταία ενδιαφέροντα άρθρα του HEAculture